© 2015-2024 Sons d’Argent. All rights reserved.
A continuació presento la col·lecció de joieria musical elaborada en plata (penjolls, arracades, braçalets i anells). Les peces assenyalades amb el símbol ( ) tenen la seva versió en bronze. Les peces assenyalades amb el símbol ( ) poden conjuntar-se amb una altra peça de la col·lecció que té el mateix nom. Per a cada peça s’indica el nom, la referència i les mides màximes. A l’apartat de contacte hi trobaràs tot allò relatiu a la disponibilitat de les peces. Els penjolls es presenten amb doble fil d’acer ajustable amb cadeneta. Els anells no ajustables estan disponibles en la mida petita (16 mm de diàmetre interior) i mitjana (18 mm de diàmetre interior), que són les més habituals per a dona. La forma més segura i fàcil d’identificar la mida requerida és mesurar el diàmetre interior d’un anell que tinguis i que et vagi bé. Malgrat que aquestes són les dues mesures estàndard, els anells poden realitzar-se adaptant-se a qualsevol altra mesura.
Totes les peces se serveixen en una capseta on hi figura el nom de la peça i el certificat d’autoria, amb una petita descripció.
Arracades Braçalets Penjolls Penjolls Anells
© 2015-2024 Sons d’Argent. All rights reserved.
símbol ( ) poden conjuntar-se amb una altra peça de la col·lecció que té el mateix nom. Per a cada peça s’indica el nom, la referència i les mides màximes. A l’apartat de contacte hi trobaràs tot allò relatiu a la disponibilitat de les peces. Els penjolls es presenten amb doble fil d’acer ajustable amb cadeneta. Els anells no ajustables estan disponibles en la mida petita (16 mm de diàmetre interior) i mitjana (18 mm de diàmetre interior), que són les més habituals per a dona. La forma més segura i fàcil d’identificar la mida requerida és mesurar el diàmetre interior d’un anell que tinguis i que et vagi bé. Malgrat que aquestes són les dues mesures estàndard, els anells poden realitzar-se adaptant-se a qualsevol altra mesura. Totes les peces se serveixen en una capseta on hi figura el nom de la peça i el certificat d’autoria, amb una petita descripció.
Penjolls Penjolls Arracades Braçalets Anells
A continuació presento la col·lecció de joieria musical elaborada en plata (penjolls, arracades, braçalets i anells). Les peces assenyalades amb el símbol ( ) tenen la seva versió en bronze. Les peces assenyalades amb el