© 2015-2024 Sons d’Argent. All rights reserved.
Treballo essencialment amb la plata. És un material que s’adiu molt al que vull expressar i que aplega la bellesa i la simplicitat que desitjo per a les meves peces. M’encarrego de tot el procés de creació, des del disseny als retocs finals i cada peça ha estat treballada manualment. Malgrat que tinc uns determinats models definits en catàleg, la manipulació individual que requereix cadascun fa que no hi hagi dues peces idèntiques. Arracades, penjolls i anells, sempre inspirats en imatges o abstraccions musicals, són les formes que pren el meu treball en joieria. Alternativament i en funció de les preferències del destinatari, bona part de les meves peces poden presentar-se en versió bronze/llautó, en bronze amb bany d’or o, si així es desitja i per encàrrec, també amb or massís. Paral·lelament a les peces que tinc en catàleg, puc realitzar creacions úniques “ad hoc”, a partir d’idees o sentiments que es vulguin expressar. En aquests casos procuro recollir aquesta voluntat i donar-li forma definida i coherent al seu significat.
A l’Aparador presento la col·lecció de peces de plata. Una bona part d’elles les elaboro també en bronze. En aquest cas, però, el seu aspecte final presenta una variabilitat major en funció del tractament o pàtina aplicada. Per aquest motiu apareixen únicament aquí les diferents creacions en plata, indicant la mesura exacta de cada peça i si hi ha també versió en bronze. Alguns dels models també poden ser conjuntats (penjoll/arracades/anell). A tall d’exemple presento a continuació tres peces, cadascuna d’elles en les dues versions (plata i bronze), una peça banyada en or, un conjunt de penjoll/arracades i una peça “ad hoc” elaborada per encàrrec.
Manuscrit de Bach Penjoll en versions plata i bronze amb pàtina
“Un pezzo” Penjoll en versions plata i bronze amb pàtina
Somni Penjoll en versions plata i bronze amb pàtina
De fusta Penjoll en versions plata i bronze amb bany d’or
Anvers i revers Conjunt de penjoll i arracades en plata
Un exemple de creació “ad hoc”
© 2015-2024 Sons d’Argent. All rights reserved.
definits en catàleg, la manipulació individual que requereix cadascun fa que no hi hagi dues peces idèntiques. Arracades, penjolls i anells, sempre inspirats en imatges o abstraccions musicals, són les formes que pren el meu treball en joieria. Alternativament i en funció de les preferències del destinatari, bona part de les meves peces poden presentar-se en versió bronze/llautó, en bronze amb bany d’or o, si així es desitja i per encàrrec, també amb or massís. Paral·lelament a les peces que tinc en catàleg, puc realitzar creacions úniques “ad hoc”, a partir d’idees o sentiments que es vulguin expressar. En aquests casos procuro recollir aquesta voluntat i donar-li forma definida i coherent al seu significat. A l’Aparador presento la col·lecció de peces de plata. Una bona part d’elles les elaboro també en bronze. En aquest cas, però, el seu aspecte final presenta una variabilitat major en funció del tractament o pàtina aplicada. Per aquest motiu apareixen únicament aquí les diferents creacions en plata, indicant la mesura exacta de cada peça i si hi ha també versió en bronze. Alguns dels models també poden ser conjuntats (penjoll/arracades/anell). A tall d’exemple presento a continuació tres peces, cadascuna d’elles en les dues versions (plata i bronze), una peça banyada en or, un conjunt de penjoll/arracades i una peça elaborada “ad hoc” per encàrrec..
Treballo essencialment amb la plata. És un material que s’adiu molt al que vull expressar i que aplega la bellesa i la simplicitat que desitjo per a les meves peces. M’encarrego de tot el procés de creació, des del disseny als retocs finals i cada peça està treballada manualment. Malgrat que tinc uns determinats models
Manuscrit de Bach Penjoll en versions plata i bronze amb pàtina
“Un pezzo” Penjoll en versions plata i bronze amb pàtina
Somni Penjoll en versions plata i bronze amb pàtina
De fusta Penjoll en versions plata i bronze amb bany d’or
Anvers i revers Conjunt de penjoll i arracades en plata
Un exemple de creació “ad hoc” (polsa sobre la imatge per engrandir)